Emili Duran

Blog personal de muntanya

Recull de fotografies rescatades del fons del armari. Corresponen a una exploració feta a mitjans de juny de 1969 a les recent descobertes - a les hores - coves de Benifallet. Les imatges són de la cova Meravelles i la cova Marigot. Actualment, l'entorn està urbanitzat, amb accés asfaltat i són visitables pel públic, previ pagament de l'entrada. L'interior també està condicionat per que s'hi pugui accedir sense necessitar cap equipament especial. Benifallet31 Benifallet30 Benifallet29 Benifallet27 Benifallet26 Benifallet25 Benifallet24
Benifallet22

Tonteries de l'època: és millor no fumar...!

Benifallet18
Benifallet17

Mirant a veure si es pot passar...

Benifallet16 Benifallet15 Benifallet14 Benifallet13 Benifallet11
Benifallet10

Extenses formacions d'excèntriques, sembla que formades gràcies a les corrents d'aire

Benifallet9 Benifallet7 Benifallet6
Benifallet5

Passant l'estona abans de posar-nos als sacs

  Benifallet1

Leave a Reply